Om Baltic Suntech
Solarsonne_4

Vi på Baltic Suntech har tröttnat på att vänta på att Någon Annan ska ta tag i problemen med klimathot och energiförsörjning. Vi vill dra vårt strå till stacken!

Vill du också vara med?

Vi skickar inte ut standardofferter till höger och vänster, utan tar personlig kontakt med dig. Varje offert är individuellt utformad.

För oss är det viktigt med kvalitet. Vi har endast produkter från leverantörer vi litar på, med förmånliga garantitider. Dessutom är vi noga vid monteringen, för oss är varje anläggning en referensanläggning!

Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi, och håller oss ständigt uppdaterade med nya produkter och utbildningar, samt om vad som händer på marknaden i Sverige och Europa.

Baltic Suntech AB startades 2013 av Paula Ode, som är utbildad solenergitekniker från Heta Utbildningar i Härnösand, Sveriges enda praktiska utbildning för solenergi. Vid sidan av sina egna installationer, är Paula även anlitad som arbetsledare och montör åt större företag såsom Kraftpojkarna, EgenEl och Futura Energi.

Du når oss på telefon: 073-808 2161, eller på mail: info@balticsuntech.se